Boka lokalen

Se till att läsa ordningsreglerna och övrig information gällande lokalen innan du genomför en bokning, dessa finns på sidan Lokalen.

Villkor för att boka lokalen

1. Lokalen hyrs enbart ut till medlemmar i Brf Måsängen, 2:a-handsuthyrningar är ej tillåtna.
2. Varje bokning gäller fr.o.m. 08:00 dagen för bokningen tills 16:00 dagen därpå, efter det inaktiveras taggen för entre.
3. Bokningar kan ske som oftast varannan dag, detta för att tillåta mer tid för städning och för att förenkla för styrelsen att gå igenom lokalen efter uthyrningstillfället. Ex.
– Om lokalen är bokad på en fredag blir nästa möjliga bokning på söndagen
– Om lokalen är bokad på en lördag blir nästa möjliga bokning på kommande måndag.
4. All entre till lokalen sker via tagg, inga nycklar lämnas i framtiden ut, taggen aktiveras av lokaluthyraren enligt ovan tider.
5. Hyran läggs på avgiften för den hyrande personens lägenhet, ingen kontanthantering tillåts längre.
6. Eventuellta avgifter för olyckor och skador betalas till självkostnadspris, dvs det pris som styrelsen betalar för att ersätta det som gått sönder. Denna avgift betalas på samma vis som hyran.
7. Bristfällig eller obefintlig städning debiteras enligt vad vår städfirma tar för att städa klart lokalen. Betalning sker på samma vis som hyran.
8. Användning av bokningsformuläret ses som bindande, inga skriftliga avtal används längre.
9. Avbokning måste ske senast 48 timmar innan dagen för bokning.

Bokningsmöjligheter

Alla bokningar genomförs via bokningsformuläret längre ner på denna sida. Har du frågor gällande lokalen eller hur bokningen skall genomförs, kontakta lokalkoordinatorn.

Lokalkoordinator

Frågor ställs i första hand via mail till lokalansvarig@masangen.se, märk mailet ”lokalbokning”.

Lediga dagar?

Längre ner på sidan finns en kalender som visar vilka datum som är lediga. Oavsett vilken metod som används vid en bokning förs bokningsdatumet in i kalendern. Alla bokningar läggs manuellt in i kalendern vilket kan medföra en viss fördröjning innan en ny bokning visas.

Lokalen hyrs ut relativt ofta, framförallt på helger. Se till att boka i god tid.

Bokningsinformation

Följande information måste uppges av bokaren:

  • Bokningsdatum
  • För- och efternamn
  • Lägenhetsnummer
  • Telefonnummer (och e-mailadress)
  • Avsikt med bokningen

Hur bokar jag via webbformuläret?

För att boka lokalen via webbformuläret börjar du med att leta upp det datum du avser boka, är datumet ledigt fyller du i det i fältet ”bokningsdatum”. Fyll sedan i resten av formuläret och klicka skicka. Du kommer att få ett e-mail som bekräftar att bokningen nåt fram, har du frågor angående din bokning kan du svara på bekräftelsemailet för att styrelsen ska veta vilken bokning det gäller. Avser du att boka flera dagar ber vi dig göra flera bokningar.

bokningsexempel

Bokningsformulär

Missbruk av funktionen beivras, alla formulärbokningar IP-loggas.

Bokningsformulär
* obligatoriska uppgifter
Villkor
Ordningsregler