Boka lokalen

Se till att läsa ordningsreglerna och övrig information gällande lokalen innan du genomför en bokning, dessa finns på sidan Lokalen.

Bokningsmöjligheter

Alla bokningar genomförs via bokningsformuläret längre ner på denna sida. Har du frågor gällande lokalen eller hur bokningen skall genomförs, kontakta lokalkoordinatorn.

Lokalkoordinator

Frågor ställs i första hand via mail till lokalansvarig@masangen.se, märk mailet ”lokalbokning”.

Lediga dagar?

Längre ner på sidan finns en kalender som visar vilka datum som är lediga. Oavsett vilken metod som används vid en bokning förs bokningsdatumet in i kalendern. Alla bokningar läggs manuellt in i kalendern vilket kan medföra en viss fördröjning innan en ny bokning visas.

Lokalen hyrs ut relativt ofta, framförallt på helger. Se till att boka i god tid.

Bokningsinformation

Följande information måste uppges av bokaren:

  • Bokningsdatum
  • För- och efternamn
  • Lägenhetsnummer
  • Telefonnummer (och e-mailadress)
  • Avsikt med bokningen

Hur bokar jag via webbformuläret?

För att boka lokalen via webbformuläret börjar du med att leta upp de datum du avser boka, är datumen lediga fyller du i det i fältet ”bokningsdatum start” och ”bokningsdatum slut”. Gäller bokningen endast En dag fyller ni i samma datum för bokningens start och slut. Fyll sedan i resten av formuläret och klicka skicka. Du kommer att få ett e-mail som bekräftar att bokningen nåt fram, därefter ombeds du kontakta lokalansvarig i god tid innan bokningsdatumet för utväxling av lokalnyckel och betalning. Avser du att boka flera dagar som inte är sammanhängande ber vi dig göra flera bokningar.

bokningsexempel

Bokningsformulär

Missbruk av funktionen beivras, alla formulärbokningar IP-loggas.

Bokningsformulär
* obligatoriska uppgifter